BulgarianEnglishRussian

Кавитация

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета, които се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Мастните клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната система. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образования по-меки, отделя ги от другата тъкан и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на ултразвукови вълни, гарантирайки по този начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на ултразвуковите вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани (ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъщствяван с въртеливи движения на накрайника).

Благодарение на кавитацията вие можете да промените формата на тялото, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см. от обема на тялото с една процедура.

Процедура продължава около 30мин. и е за зона.

Включва комбинация от кавитация, радиочестота, инфраред и вакуум.

ЛИПОЛАЗЕР

ново поколение технология за отстраняване на излишни мазнини и целулит изгаряне на мазнини, отслабване, оформяне на тялото подобряване на метаболизма на тъканите и циркулацията на кръвта редуциране на портокалова кожа подмладяване на лицето и тялото, подобряване на еластичността на кожата.

Изгодни пакетни цени!