BulgarianEnglishRussian

ЕДНО ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО МЯСТО

за почивка и възстановяване – World Class Spa&FitnessКомплекс World Class е уникален със своето местоположение, размери и спа зона.Намира се на забележително място в полите на Витоша и същевременно на 7-10 минути от идеалния център на София. 

Спа зоната е една от най-големите в Европа, в която може да се насладите на : голям басейн 35С° с въздушни масажни дюзи и минерализирана вода; малък басейн 37С° с водопад, хидромасажни дюзи с високо налягане и дълбок масаж; финландска сауна; парна баня с аромoтерапия и хромотерапия; контрастни басейни “Плитко езеро” и „Дупка в леда”, контрастни душове и шоково ведро; стаи за релакс и медитация.

Фитнес залата е разположена на 500 кв.м с прекрасен изглед към Витоша.

Изготвят се тренировъчни програми и хранителен режим с който всеки клиент бързо може да влезе във форма и да получи персонално внимание.

Часовете по Йога, Народни танци, Водна аеробика и Спининг, които се включват към абонаментните карти ще Ви заредят с много положителна енергия и настроение.

В World Class Spa&Fitness ще откриете приятна атмосфера и специалисти, които ще ви консултират безплатно и посъветват да изберете най-подходящите процедури и продукти. Използва се само висококачествена козметика, предлагат се всякакъв вид масажи- релакс, спортен, класически и др.

В бюти зоната на комплекса може да се насладите още на терапии за тяло и лице, маникюр и педикюр, кола маска, солариум и други процедури с които ще се почувствате вълшебно и откъснете от ежедневието.

Ако искате да зарадвате любим човек може да му подарите „подаръчен ваучер” с услуги по Ваш избор.

По – подробна информация за предлаганите услуги ще получите на: www.worldclass-bg.com

адрес: ул. Ралевица 38, ъгъла на бул. България и Околовръстен път, срещу резиденция Бояна